Ticket

Zoals je misschien weet werk ik in de tussenhandel of mooier verwoordt ben ik werkzaam in het dealerkanaal. Tegenwoordig is het meer een ticketbureau waar ik mij dagelijks in beweeg, en dan bedoel ik geen ticketbureau waar je voor woekerprijzen een kaartje kunt bemachtigen voor een optreden van Najib Amhali of Youp. Nee een bedrijf waar alles, maar dan ook werkelijk alles wordt vastgelegd in tickets. ,,Zet het even in een ticket. ,,Ik koppel mijn antwoordt terug in het ticket”, of nog mooier ,,update je vraag even in het ticket.” Ik kan zo langzamerhand geen ticket meer horen en al zeker niet meer zien. Vanmiddag was de druppel toen ik iemand aan de telefoonlijn had waarbij de case, ook zo’n heerlijk verfoeilijk woord, tot op een haar na ‘geclosed’ was, maar deze vriendelijke medewerker toch nog even afsloot met ,,kun je wat je net aan mij vertelde nog even puntsgewijs in het ticket updaten,”. Ik was even stil en dacht toen neeeeh. Kunnen we nou niets meer zonder een ticket? Ik pleurde de hoorn er op en dacht alleen maar, ik zou jou zo graag een ticket op je neus verkopen, maar dat bleef gelukkig binnensmonds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s