Appie, ik huil….

Kut, kut, kut, mompelde ik toen ik even voor enen een pop-up van VI op mijn iPhone ontving. ‘Ernstige en blijvende hersenschade voor Nouri’ stond er in koeienletters. Nee, dat kan niet, dacht ik nog. Da’s zo oneerlijk. Zo’n mooi ventje, zo’n mooi mannetje, altijd die ontwapenende lach, en niet te vergeten een koninklijk goeie voetballer. Nu is dat laatste misschien nog wel het minst relevante in deze. Maar wat doet het een pijn als je dan de tsunami aan berichten op twitter voorbij ziet komen. Eén lang kippenvelmoment was het, van woorden, foto’s en filmpjes. Hoe nu verder vraag ik mij al meer dan een uur af. Voor zijn ouders, voor zijn familie, voor z’n matties, voor voetballend Amsterdam West, en voor Ajax natuurlijk. Ik wens Appie, zijn omgeving, iedere voetballiefhebber en mijzelf heel veel sterkte dit grote verlies van mijn kleine-grote held te verwerken. Man, man wat heb ik van je kunsten genoten!!

#StaysStrongAppie #nooitmeer34 #vooraltijdmijnheld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s