Vragenlijst

Kent u dat? Zo’n kort standaardmailtje met een linkje waarin gevraagd wordt naar u ervaring met een bedrijf en het invullen duurt maar vijf minuten. Nou doe ik nogal wat zaken met verschillende bedrijven, dus de linkjes met vragenlijsten vliegen mij dagelijks om de oren. Op zich niks mis mee, als er iets met mijn antwoorden wordt gedaan. Ik laat namelijk geen mogelijkheid onbenut om mijn verbeterpunten te laten blijken. Nooit anoniem als de mogelijkheid mij wordt geboden om mijn persoonsgegevens achter te laten. Op die manier denk ik namelijk dat je beter en sneller aan verbetering kan werken. Ik ben echter nog nooit gebeld of gemaild met de vraag of we samen een keer om tafel kunnen om over kwaliteitsverbetering te komen brainstormen. Als je als bedrijf toch niet bereid bent om aan verbetering te werken stop dan ook onmiddellijk met die belachelijke mailtjes en ga over tot de orde van dag, en probeer op eigen initiatief te werken aan verbetering van kwaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s