Zomergasten

Afgelopen zondag net als een miljoen andere mensen naar zomergasten met burgemeester Eberhard van der Laan als gast gekeken. Ik vond het indrukwekkend maar daar is al zowat alles over gezegd en geschreven. Wat ik mij bedacht is hoe mijn avond bij zomergasten er uit zou zien. Ik ben inmiddels op een leeftijd dat ik daar misschien wel over na mag denken toch? Misschien zou dat wel de minst serieuze zomergasten ooit worden. Maar leuk, hilarisch en lachen wordt het zeker. Zaken die zeker voorbij komen zijn Thomas van Luyn en Mike Bodde met iets uit de Mike en Thomas show. Naast natuurlijk voetbal, en dan bij voorkeur iets van Johan Cruijff, en de papa van KJH, zal ook cabarettier Bert Visscher voorbij komen. Ook het eenmalige optreden van beta-man met alfa gaven Jan Beuving in de 'slimste mens' van gisteren mag niet ontbreken. Voor het overige veel topsport en dan zeker het interview van de huilende Japanse skispringer na zijn zege op de Olympische Spelen. Nog niet voldoende voor drie uur, maar over de rest denk ik nog even na. Ik heb nog even.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s