Leganes-Barcelona

Kijkend naar Leganes-Barcelona gaan vlak voor rust bij een 0-3 tussenstand mijn gedachten even terug naar vroeger. MSN scoren alledrie eenmaal en alle goals zijn tot op de doellijn uitgespeeld. Lang geleden speelde ik met mijn vrienden iedere zaterdagavond in een wilde competitie tegen teams als de Fuut, FC Braun en de Kanaalstraat om er maar drie te noemen. Teams die vooral hun best deden maar er eigelijk niet zoveel van konden. Niks mis mee, maar voor ons natuurlijk heerlijk kanonnenvoer. Sociaal als we waren lieten we er regelmatig eentje door om het ook voor de tegenstanders leuk te houden. In de geest van JC scoorden we er natuurlijk altijd eentje meer dan de tegenstander. Scores van 14-13 en 16-14 waren meer regel dan uitzondering, en elk doelpunt altijd tot op de doellijn uitgespeeld, want dat was stelregel. Zoals in de geest van het huidige Barcelona.

 

2 gedachtes over “Leganes-Barcelona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s