Kraamkamer van de Arena

Maandag weer eens naar de Toekomst geweest. Dit op advies van een vriend die zei dat er weer een paar pareltjes lopen bij de jeugd. Het was herfstvakantie en mijn maat was vrij en had wel zin om mee te gaan. Tegenstander van Jong Ajax was de Graafschap. U weet wel, die club van die kale Smeets die ons afgelopen seizoen de titel ontnam. Als clubwatcher ben ik natuurlijk op de hoogte van boys als Nouri, Van de Beek, Cerny, maar wat we de eerste helft voorgeschoteld kregen was werkelijk fantastisch. abdelhak-nouri

Nouri deed alles goed, Van de Beek was overal en Cerny fungeerde als kanon. Ik had Nouri al een tijdje niet meer live gezien maar deze alleskunner moet snel de eredivisie in of anders tijdelijk ergens anders gestald worden, maar nooit verkopen. Daar moet de doodstraf op. Ik droomde even weg en zag hem in de Arena schitteren, waarna in de zomer van 2020 trainer Ronald Koeman hem naar Barcelona haalt om daar na het definitieve afscheid van Iniesta hij deze grootheid gaat opvolgen. Dat alles komt voort uit de kraamkamer van de Arena. Abdelhak Nouri is zijn naam en voor mij nu al een legende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s